BYD Atto3 ja Dolphin: 0,99% + kulut!

Katso tiedot!

Rahoitus

Teemme yhteistyötä monien Suomen suurimpien ja tunnetuimpien rahoitusyhtiöiden kanssa, joiden kautta pystymme järjestämään joustavan ja edullisen rahoituksen lähes kaikkiin ajoneuvoihimme. Rahoitus voi onnistua jopa ilman käsirahaa, mutta yleensä suositeltava käsirahan määrä on n. 10-20%. Myös mahdollinen vaihtoauto käy hyvin käsirahasta. Rahoitusyhtiöinä meillä ovat Santander Consumer Finance, OP-Pohjola, Svea Rahoitus, Nordea Rahoitus ja LähiTapiola.

Räätälöimme kuukausierän aina sinulle sopivaksi hyödyntäen tarvittaessa viimeistä suurempaa erää joka voi olla jopa 40% auton kauppasummasta.

Lisäturva

Kauttamme on saatavissa lisäturva lähes kaikkiin autoihin, jotka ovat alle 8 vuotta vanhoja ja joilla on ajettu alle 180 000km. Lisäturva on voimassa 12 kuukautta tai 20tkm kilometriä, riippuen siitä, kumpi saavutetaan ensin. Osalle ajoneuvoista on mahdollista ottaa 24kk/40tkm pituinen lisäturva.

Vakuutukset ja rekisteröinti

Kaupanteon yhteydessä teemme vakuutukset ja hoidamme omistajanvaihdoksen puolestasi. Olemme rekisteröity vakuutusasiamies ja edustamme Suomen suurimpia vakuutusyhtiöitä.

Verohallinnon rekisteröity asiamies

Olemme verohallinnon hyväksymä ja rekisteröimä autoverotuksen asiamies. Verohallinto hyväksyy ja rekisteröi asiamieheksi vain säännöllistä, luotettavaa sekä asiantuntevaa ajoneuvojen maahantuontiin liittyvää liiketoimintaa harjoittavan yrityksen. Rekisteröitynä asiamiehenä toimiminen on luvanvaraista. Kun asioit kanssamme, rekisteröimme myytävät ajoneuvot heti kaupanteko hetkellä Suomen rekisteriin.

Ajoneuvojen toimitus haluamaasi osoitteseen

Mikäli haluatte, voimme toimittaa ostamasi auton haluamaasi kohteeseen. Osto ja myynti tilanteessa ajoneuvojen kunto kuvaillaan tarkasti etukäteen, jonka yhteydessä sovitaan alustava väliraha. Sovitussa toimituksessa molemmat osapuolet tarkistavat kaupankäynnin kohteet.

Sähköautojen asiantuntijat

Olemme tuoneet Suomeen ja myyneet jo useamman vuoden ajan sähköautoja, erityisesti Tesloja. Saat meiltä halutessasi vankkaa tietoa ja kokemuksia sähköautoista, jos harkitset sähköautoon siirtymistä.

Myy autosi myyntitilin kautta

Saat paremman hinnan autostasi pienemmällä vaivalla. Hoidamme kaikki paperityöt, autofixin, kuvaamisen ja myynti-ilmoituksen tekemisen. Lue lisää myyntitilistä.