”Meille oli alusta asti tärkeää toimia niin, ettei kenenkään tarvitse kirjoittaa kokemuksistaan netissä mitään negatiivista.”

(korjaamopäällikkö Riku Hietikko)

Tämä sivu kertoo, miksi Autolähteen autokorjaamo syntyi Tampereelle – ja miten toimimme.

Ensin sijainti ja yhteystiedot:

Huhtikuussa 2018 Autolähde Oy:n yhteyteen Tampereen ja Ylöjärven rajamaastoon perustettiin autokorjaamo ja autohuolto, joka sai nimekseen Huoltolähde.

Asennustiimillä on takanaan pitkä kokemus merkkihuoltojen palveluksessa.

– Halusimme tehdä toiminnastamme juuri päinvastaista kuin autokorjaamoista yleensä kaupungilla kuulee, korjaamopäällikkö Riku Hietikko sanoo.

Se tarkoittaa, että puhelimeen vastataan. Lisäksi työn ja lopputuloksen laadusta pidetään aina kiinni, mutta samalla yritetään aina löytää ratkaisu, joka miellyttää myös asiakasta.

Ja vielä – aikataulu sekä hinta pitävät.

”Monelle on yllätys, että hinta pitää eurolleen”

Riku Hietikko näkee rehellisyyden ja läpinäkyvän toiminnan tärkeimpinä asiakaspalvelun elementteinä.

Se tarkoittaa, että asiakkaalle kerrotaan suoraan ne ratkaisut, joista ollaan varmoja – samoin kustannustehokkaimmat tavat huoltaa tai korjata auto.

Lisäksi sanotaan heti, jos osaaminen jonkun automerkin tai -mallin kohdalla ei olisi aivan virtuoosien tasolla, ja ohjataan asiakas hyväksi tiedetyn merkkiekspertin luo.

Moni ensi kertaa Huoltolähteen laskua maksava asiakas yllättyy siitä, että ennakkoon sovittu hinta pitää tässä autokorjaamossa euron tarkkuudella. On totuttu, että huollon hintaan saattaa lopulta tulla pientä lisää.

– Meillä periaate on, että soitamme asiakkaalle aina, jos työn tai osien tarve laajenee niin, että hinta nousisi vähänkin. Asiakas saa päättää, miten toimitaan. Yleensä osaamme nähdä tarpeet ennakolta, eikä soitto- ja muutostarpeita tule.

Näiden miesten käsittelyssä autosi kunto kohenee. Kuvassa vasemmalta autonasentaja Roope Kalliomäki, autonasentaja Jani Suntinen, korjaamopäällikkö Riku Hietikko, autonasentaja Esa-Pekka Kaasalainen ja ajoneuvoasentaja Ville Härkönen.

Hyvä yhteishenki tuottaa hyvää huoltojälkeä

Riku Hietikolle oli lapsesta asti selvää, että hänen tulevaisuuden työmaansa löytyy autokorjaamosta.  Riku työskenteli aiemmin seitsemän vuotta Laakkosella ja vuodet 2017–2018 In Car Oy:n palveluksessa.

Riku ja autonasentaja Ville Härkönen tutustuivat jo ammattikoulussa. Nelikon taipaleet yhdistyivät Laakkosen palveluksessa, jossa myös autonasentajat Esa-Pekka Kaasalainen ja Jani Suntinen työskentelivät vuosien ajan. Janilla on taskussaan myös sähkö- ja hybridiajoneuvojen sähkötyöturvallisuuskortti.

– Käsittelemme asiat avoimesti ja ymmärrämme samanlaista huumoria, Riku Hietikko tiivistää yhteishengen perustan.

Työn laatu varmistetaan myös hyvällä ja uudella huoltokalustolla.

Entä merkkiosaaminen? Huoltolähde on autokorjaamo ja monimerkkihuolto. Nelikko on erityisen syvällisesti perehtynyt VAG-autoihin (Audi, Volkswagen, SEAT, Skoda).  Myös esimerkiksi Volvon huollosta on pitkäaikainen kokemus.

Paljon muutakin huippuosaamista löytyy. Mutta onko erityisosaamista juuri sinun autosi huoltoon?

Soittamalla se selviää. Kokeile vaikka, saat vähintään vinkin: puhelinnumero on 040 840 2695.

Autokorjaamo vain 12 minuuttia Tampereen keskustasta, 5 minuuttia Lielahdesta Ylöjärvelle päin

Autokorjaamomme toimii Tampereen ja Ylöjärven rajan tuntumassa, Teivon ABC:n naapurissa osoitteessa – osoitteessa Ihantie 4 (Ilmarinjärventie 4). Lielahdesta on meille matkaa suorinta tietä muutama minuutti.

Nyt voimassa ovat määräaikaishuollon tarjoukset kaikille automerkeille.  Seuraavilta sivuilta löydät AudinSkodan, Seatin ja Volkswagenin tarkat määräaikaishuoltotarjoukset (200–220 e merkistä riippuen). Myös Volvon määräaikaishuoltotarjous löytyy omalta sivultaan. Muiden merkkien huollosta saat tarjouksen nopeasti monimerkkihuollostamme.

Huollon valmistumisen odottaminen sujuu mukavasti myös tiloissamme. Tarjolla ovat rauhallinen sohvaryhmä ja aina kuumana poriseva kahvipannu. Jos nälkä yllättää, ABC:n lounasravintolaan on 300 metrin matka.

Autokorjaamo Tampereen Teivossa  Lielahdesta 5 km

Palvelut ja tarjouspyynnön tekeminen