Määräaikaishuollon aika? Katso tarjoukset!

Myyntitili

Miksi myydä auto Autolähteen myyntitilin kautta?

Saat paremman hinnan autostasi pienemmällä vaivalla. Hoidamme kaikki paperityöt, autofixin, kuvaamisen ja myynti-ilmoituksen tekemisen.

Tarjoamme tarvittaessa kaikkiin autoihin myös kilpailukykyisen osamaksurahoituksen.

Tarjoudumme ostamaan mahdollisen vaihtoauton suoraan ostajalta.

Olemme myyneet lähes 10 toimintavuotemme aikana tuhansia autoja, ja meillä on laaja kanta-asiakaskunta.

Meillä on oma autohuolto, jossa autosi saadaan tarvittaessa huollettua tai tarkistettua nopeasti ja edullisesti  Myyntitilissä oleviin autoihin tarjoamme  huollon palvelut 10 prosentin alennuksella.

Huomaa, että myyntitilissä olevan auton on oltava liikkeessämme paikalla koko myyntiajan. Kun auto on rivissä puhtaana ja  heti asiakkaan nähtävillä, se on selvästi helpompi myydä kuin vain tietojen perusteella esiteltävä auto. Näin ostaja saa myös auton heti kaupanteon yhteydessä käyttöönsä.

Vaikka nykyisin yhä useampi ostaja ottaa meihin yhteyttä ennakkoon, liikkeessämme käy edelleen paljon ostajia katsomassa autoja ennalta ilmoittamatta. Mikäli auto ei ole paikalla liikkeessämme, kaupat kariutuvat usein siihen, ja ostaja poistuu liikkeestämme pettyneenä. Kokemus on osoittanut, että liikkeessämme paikalla olevan auton myyntiaika on selvästi lyhyempi kuin poissa olevan auton.

Suurin todennäköisyys nopeahkoon myynnin onnistumiseen on autoilla, jotka ovat hyväkuntoisia ja joilla on hyvä huoltohistoria.

Kuinka auton myyntitiliin asettaminen onnistuu?

Ota yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla ja sovi aika autosi hinta-arvion tekemiselle.

Kun hinta-arvio on tehty, sovimme kanssasi tavoitehinnasta, jolla ostamme autosi sinulta.

Seuraavaksi sovimme autollesi fixausajan, jonka jälkeen kuvaamme auton ja teemme siitä myynti-ilmoituksen.

Myyntitilisopimuksen peruskausi on 45 päivää, jonka jälkeen auton myyntiä voidaan jatkaa toistaiseksi voimassa olevana.

Myyntitilin ehdot

Myyntitiliin asetettavan auton maksimi-ikä on 12 vuotta. Ajokilometrien enimmäismäärä on 210 000 kilometriä.

Myyntiin asettamisen hinta on 295 euroa (sis. täysfixi, kuvaus ja myynti-ilmoitus eri portaaleihin). Maksuehto:  maksetaan  myyntitilisopimuksen tekemisen yhteydessä.

Sopimuksen peruskauden pituus on 45 vuorokautta, jonka jälkeen auton myymistä voidaan jatkaa toistaiseksi voimassaolevana. Toimeksiannon peruminen peruskauden aikana maksaa 495 euroa.

Toimeksiantajan on myytävä kohde ennalta sovitulla tavoitehinnalla, mikäli Autolähde Oy haluaa ostaa sen sopimuskauden aikana. Halutessasi voit kuitenkin myydä auton myös halvemmalla, mikäli kauppojen onnistuminen on tästä kiinni.

Autolähde Oy pidättää oikeuden olla ottamatta autoa myyntitilipalveluun.