Autokorjaamo, joka päätti onnistua asiakaspalvelussa

“Meille oli alusta asti tärkeää toimia niin, ettei kenenkään tarvitse kirjoittaa jälkeenpäin kokemuksistaan netissä mitään negatiivista.” (korjaamopäällikkö Riku Hietikko).

Huhtikuussa 2018 Autolähde Oy:n yhteyteen Tampereelle perustettiin autokorjaamo ja autohuolto, joka sai nimekseen Huoltolähde.

Asennustiimillä on takanaan pitkä  kokemus merkkihuoltojen palveluksessa.

– Halusimme tehdä toiminnastamme juuri päinvastaista kuin autokorjaamoista yleensä kaupungilla kuulee, korjaamopäällikkö Riku Hietikko sanoo.

Se tarkoittaa, että puhelimeen vastataan. Lisäksi työn ja lopputuloksen laadusta pidetään aina kiinni, mutta samalla yritetään aina löytää ratkaisu, joka miellyttää myös asiakasta.

Ja vielä –  aikataulu sekä hinta pitävät.

”Monelle on yllätys, että hinta pitää eurolleen”

Riku Hietikko näkee rehellisyyden ja läpinäkyvän toiminnan tärkeinä asiakaspalvelun elementteinä.

Se tarkoittaa, että asiakkaalle kerrotaan suoraan ne ratkaisut, joista ollaan varmoja – samoin kustannustehokkaimmat tavat huoltaa tai korjata auto.

Lisäksi sanotaan heti, jos osaaminen jonkun automerkin tai -mallin kohdalla ei olisi aivan virtuoosien tasolla, ja ohjataan asiakas hyväksi tiedetyn merkkiekspertin luo.

Moni ensi kertaa Huoltolähteen laskua maksava asiakas yllättyy siitä, että ennakkoon sovittu hinta pitää euron tarkkuudella. On totuttu, että huollon hintaan saattaa lopulta tulla pientä lisää.

– Meillä periaate on, että soitamme asiakkaalle aina, jos työn tai osien tarve laajenee niin, että hinta nousisi vähänkin. Asiakas saa päättää, miten toimitaan. Yleensä osaamme nähdä tarpeet  ennakolta, eikä soitto- ja muutostarpeita tule.

Hyvä yhteishenki tuottaa hyvää huoltojälkeä

Riku Hietikolle oli lapsesta asti selvää, että hänestä tulee autonasentaja.  Hän työskenteli aiemmin seitsemän vuotta Laakkosella ja vuodet 2017-2018 In Car Oy:n palveluksessa.

Autonasentaja Ville Härkönen ja autonasentaja Esa-Pekka Kaasalainen ovat myös tehneet 7 – 11 vuoden urat Laakkosella.

Ajoneuvoasentaja Juuso Saarilahti työskenteli ennen Huoltolähdettä kaksi vuotta Tammer Dieselissä.

Riku ja Ville tutustuivat jo ammattikoulussa, ja Esa-Pekka tuli hyvin tutuksi molemmille Laakkosen vuosien aikana. Juuso taas on Autolähteen toimitusjohtaja Henri Mäkelän armeijakaveri, ja sitä kautta vanha tuttu.

– Käsittelemme asiat avoimesti ja ymmärrämme samanlaista huumoria, Riku Hietikko tiivistää yhteishengen perustan.

Työn laatu varmistetaan myös hyvällä ja uudella huoltokalustolla.

Entä merkkiosaaminen? Huoltolähde on  monimerkkihuolto. Nelikko on erityisen syvällisesti perehtynyt VAG-autoihin (Audi, Volkswagen, SEAT, Skoda).  Myös esimerkiksi Volvon huollosta on pitkäaikainen kokemus.

Paljon muutakin huippuosaamista löytyy. Mutta onko erityisosaamista juuri sinun autosi huoltoon?

Soittamalla se selviää. Kokeile vaikka, saat vähintään vinkin: puhelinnumero on 040 8402695.

Vain 12 minuuttia Tampereen keskustasta – tarjoukset määräaikaishuollosta

Korjaamme ja huollamme autoja Tampereella osoitteessa – osoitteessa Ihantie 4 (Ilmarinjärventie 4). Tutustu myös muihin huoltomme sivuihin ja merkkikohtaisiin tarjouksiin.

Nyt voimassa ovat määräaikaishuollon tarjoukset kaikille automerkeille.  Seuraavilta sivuilta löydät Audin, Skodan, Seatin ja Volkswagenin tarkat määräaikaishuoltotarjoukset (200 – 220 e merkistä riippuen). Myös Volvon määräaikaishuoltotarjous löytyy omalta sivultaan. Muiden merkkien huollosta saat tarjouksen nopeasti monimerkkihuollostamme.

Me huollamme ja korjaamme autosi Tampereen Teivossa

Huoltolähteen_tiimi

Näiden miesten käsittelyssä autosi kunto kohenee. Kuvassa vasemmalta autonasentaja Ville Härkönen (vas.), ajoneuvoasentaja Juuso Saarilahti, korjaamopäällikkö Riku Hietikko ja autonasentaja Esa-Pekka Kaasalainen.

Lisätietoa:
Tampereen autohuoltomme palvelut