BYD Atto3 ja Dolphin: 0,99% + kulut!

Katso tiedot!

7-paikkainen sähköauto/katumaasturi (0-100 km/h 4,6 sek!)

Sähköinen katumaasturi BYD Tang 4×4 SUV on erittäin tehokas ja tilava perheauto, jossa on neliveto, kattava varustelu, 7 istumapaikkaa ja pitkä toimintamatka sähköllä.

Tämä sähköinen SUV kiihtyy 0–100 km/h 4,6 sekunnissa ja tehoa siitä löytyy huikeat 509 hv.

BYD Tang 4×4 SUV:n 400-528 km (WLTP yhdistetty/kaupunki) toimintamatka sähköllä mahdollistaa sekä arkiajot että myös pidemmät ajomatkat.

  • Hinta alk. 73 990 € tai esim. 799 €/kk
  • Vapaa autoetu 990 €/kk
  • Käyttöetu 915 €/kk.

Huom. tyylikkään mustilla 22″ kevytmetallivanteilla ja Silver Sand Black -metallivärillä varustettu Tang Black Edition nyt alk. 69 990 €. Etusi nyt 4 000 euroa.

Muotoilu

BYD Tang 4x4x SUV tekee välittömän vaikutuksen urheilullisella ja houkuttelevalla muotoilullaan, jonka on suunnittelut maailmankuulu automuotoilija Wolfgang Egger.

Matkusta 1. luokassa

Tilava ja moderni matkustamo on viimeistelty mukavaksi ja ylelliseksi.

Modernit sisätilat

Ilmastoidut nahkaverhoillut istuimet

31-värinen LED-tunnelmavalaistus

Sisätilat

BYD Tang 4×4 SUV on varustettu eksklusiivisilla, premium-nahkaistuimilla, joissa on kahdeksaan (8) suuntaan säädettävä kuljettajan istuin muistitoiminnolla sekä neljään (4) suuntaan säädettävä etumatkustajan istuin. Istuimet ovat varustettu sekä tuuletetuksella että lämmityksellä.

Suuri panoraamalasikatto tarjoaa runsaasti luonnonvaloa matkustamoon. Vastaavasti hämärässä harmoniaa tarjoaa 31 eri sävyyn säädettävä LED-tunnelmavalaistus.

Tavaratila 1655 litraa takaistuimet taitettuina

7-paikkainen BYD Tang 4×4 SUV tarjoaa jopa 1 655 litraa tavaratilaa etuistuinten takana. Lisäksi takaistuimet voidaan jakaa joustavalla 60/40-ratkaisulla.

Kun vain kaksi takimmaista takaistuinta ovat alhaalla, tavaratilan tilavuus on 578 litraa (763 litraa, kun keskimmäinen istuinrivi työnnetään eteenpäin). Kun kaikki seitsemän istuinta ovat ylhäällä, tavaratilan tilavuus on 235 litraa.

Valaise autosi ja päiväsi

Voit valita jopa 31 eri värivaihtoehdosta sopivan tunnelman luomiseksi autoosi.

Turvallisuus

Katumaasturi BYD Tang 4x4 SUV on varustettu useilla uuden sukupolven kuljettajaa avustavilla turvallisuusjärjestelmillä. Näitä ovat esimerkiksi 360 asteen peruutuskamera, 11 ulkotutkaa ja autonomisen ajon ADAS-järjestelmä. BYD:n tavoitteena on tehdä matkastasi aina mukava, rentouttava ja ennen kaikkea turvallinen.

BYD Connect App

Puhelimesi BYD-sovelluksen avulla sinulla on aina yleiskuva autostasi ja voit seurata autosi toimintoja missä tahansa oletkin. Tällä sovelluksella voit seurata akun tilaa, avata ovien lukitukset, avata ja sulkea kattoluukun, käynnistää ja sammuttaa auton sekä ajastaa ilmastointilaitteen.

Blade-akkuteknologia

BYD on ollut akkuteollisuuden edelläkävijä jo yli 26 vuoden ajan. Uusi ja innovatiivinen Blade-akku vie akkuteknologian uuteen aikakauteen ja mahdollistaa täysin uuden turvallisuustason sekä suorituskyvyn sähköautoille.

Akkuteknologia

Blade

Akun kapasiteetti

86,4 kWh

Toimintamatka sähköllä

BYD Tang 4×4 SUV:n toimintamatka sähköllä on luokkansa paras; 400–528 km* (WLTP yhdistetty/kaupunki). Pitkä toimintamatka tekeekin siitä sopivan sähköisen katumaasturin sekä kaupunkiin että maaseudulle.

*Auton toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus.

Takuu

BYD Tang 4×4 SUV:n auton takuu on 6 vuotta tai 150 000 km ja akun takuu 8 vuotta tai 200 000 km.

Värit

Silver Sand Black
Silver Sand Black
Emperor Red
Emperor Red
Snow White
Snow White
Mountain Grey
Mountain Grey

Ota yhteyttä

Kiinnostaako 7-paikkaisen BYD Tang 4×4 SUV:n osto? Onko sinulla vaihtoauto? Pyydä tarjous!