BYD Atto3 ja Dolphin: 0,99% + kulut!

Katso tiedot!

Nelivetoinen sähköauto BYD Han 4x4 - iF Design Award -muotoilupalkinnon voittaja

Perustiedot ja hinta

BYD Han 4×4 edustaa sähköautojen permium-laatua. Muotoilustaan palkitun auton teho on 516 hevosvoimaa ja  kiihtyvyys 0–100 km/h 3,9 sekuntia! Toimintamatka: 521-662 km (WLTP yhdistetty/kaupunki).

BYD Han 4×4:n tilavat ja tyylikkäät sisätilat huokuvat ylellisyyttä ja laatua.

Autossa on eksklusiiviset nahkaverhoillut istuimet, joissa on kahdeksaan suuntaan säädettävä kuljettajan istuin muistitoiminnolla ja 4neljään suuntaan säädettävä etumatkustajan istuin. Istuimet ovat varustettu  tuletus- ja  lämmitystoiminnolla.

Kojelautaa hallitsevat useat näytöt, kuten infotainment-järjestelmän suuri 15,6″ päänäyttö.

Lisäksi suuri panoraamalasikatto tarjoaa runsaasti luonnonvaloa sisätiloihin.

  • Hinta alk. 71 900 € tai esim. 799 €/kk
  • Vapaa autoetu 970 €/kk
  • Käyttöetu 895 €/kk.

Sisätilat

Eleganttia ja ylellistä tyyliä

Panoraama lasikatto

Kosketusnäyttö 15,6"

Eksklusiiviset nahkaverhoillut istuimet

Kosketusnäyttö

Keskikonsolissa sijaitsee 15,6 tuuman multimediakosketusnäyttö, joka tekee ajamisesta helpompaa ja mukavampaa.

12 kaiutinta

Nauti ainutlaatuisesta äänenlaadusta maailmankuulun tanskalaisen Dynaudio-surround -äänijärjestelmän ansiosta. Järjestelmä sisältää huimat 12 kpl HiFi-luokan kaiuttimia.

Tunnelmavalaistus

Säädä juuri sinulle sopiva tunnelmavalaistus.

Värit

Snow White
Snow White
Space Black
Space Black
Emperor Red
Emperor Red
AI Blue
AI Blue
Time Grey
Time Grey

Tummanruskea sisustus

Mikäli valitset autoon sinisen, punaisen tai harmaan ulkovärin, se toimitetaan tummanruskealla sisustuksella ja jalopuukoristeisilla yksityiskohdilla.

Vaaleanruskea sisustus

Mikäli valitset autoon mustan tai valkoisen ulkovärin, se toimitetaan vaaleanruskealla sisustuksella ja hiilikuitukoristeisilla yksityiskohdilla.

INSPIROIDU DYNAAMISESTA TEHOSTA

Kaksi sähkömoottoria, teho huimat 516 hv

BYD Han 4×4 on varustettu kahdella sähkömoottorilla, joiden yhdistetty teho on 516 hevosvoimaa, joka mahdollistaa kiihtyvyyden 0-100 km/h 3,9 sekunnissa. Lisäksi sähköinen neliveto toimii aina reaaliajassa ja tarjoaa erinomaisen pidon kaikissa sääolosuhteissa. Istu siis alas ja inspiroidu BYD Han 4×4:n dynaamisesta tehosta.

Blade-akkuteknologia

BYD on ollut akkuteollisuuden edelläkävijä jo yli 26 vuoden ajan. Uusi ja innovatiivinen Blade-akku vie akkuteknologian uuteen aikakauteen ja mahdollistaa täysin uuden turvallisuustason sekä suorituskyvyn sähköautoille.

Akkuteknologia

Blade

Akun kapasiteetti

85,4 kWh

Pikalataus

CCS

Akku ja lataus

Nelivetoinen sähköauto BYD Han 4×4 on varustettu 85,4 kWh kapasiteetin omaavalla Blade-akulla. Se voi ottaa vastaan 6,6 kW vaihtovirtalatausta (AC) ja 120 kW tasavirtalatausta (DC).

Lisäksi BYD Han 4×4 on varustettu lämpöpumpulla, joka tehostaa auton sisätilojen lämmitystä kylmissä olosuhteissa.

Lämpöpumppujärjestelmä

Vakiovarusteena oleva edistyksellinen ja energiaa säästävä lämpöpumppujärjestelmä hyödyntää sisätilojen lämmitykseen ympäristöstä, voimansiirrosta, matkustamosta ja akuista jäävää ylimääräistä energiaa. Tämä lisää tehokkuutta ja säästää energiaa, oli kyseessä sitten auton lämmitys tai jäähdytys.

Urheilullista ja aerodynaamista muotoilua

Auton etuosan optimoitu aerodynaaminen muotoilu korostaa BYD Han 4x4:n ainutlaatuisen tyylikkäitä linjoja.

Mukavuus ja turvallisuusvarusteet

BYD Han 4×4 on täynnä varusteita, jotka parantavat ajokokemusta ja mukavuutta. Vakiona ovat esimerkiksi 360 asteen peruutuskamera, Head up -tuulilasinäyttö, pysäköintitutkat edessä ja takana, panoraamakattoluukku, langaton mobiililaturi ja lämmitetty nahkainen ohjauspyörä.

BYD Han 4×4:n aktiivisten turvallisuusvarusteiden lista on myös kattava. Vakiovarusteita ovat muun muassa mukautuva vakionopeudensäädin, kaistavaroitin, elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, katvealueen valvontajärjestelmä ja automaattinen hätäjarrutus.

Toimintamatka sähköllä

BYD Han 4×4 tarjoaa vaikuttavan 521-662 km toimintamatkan sähköllä* (WLTP yhdistetty/kaupunki). Pitkän toimintamatkan ja nelivedon yhdistelmä takaa mukavat ja huolettomat matkat sekä arjessa että vapaa-ajalla.

*Auton toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus.

Takuu

BYD Han 4×4 auton takuu on 6 vuotta tai 150 000 km ja akun takuu 8 vuotta tai 200 000 km.

Ota yhteyttä

Kiinnostaako BYD Han 4×4:n osto? Onko sinulla vaihtoauto? Pyydä tarjous!