BYD Atto3 ja Dolphin: 0,99% + kulut!

Katso tiedot!

Tehokas ja tilava pikkujättiläinen – BYD Dolphin

Odotettu sähköauto BYD Dolphin on nyt Suomessa. BYD Dolphin on ketterän tehokas, modernin tyylikkäästi  muotoiltu auto, jonka ajotuntuma on erinomainen.

Dolphin tekee vaikutuksen merestä inspiraationsa saaneella muotoilullaan, kattavalla varustelullaan ja mukavuudellaan. Ja se kiihtyvyys: 0-100 km/h vain 7 sekunnissa!

BYD:n innovatiivisen Blade-akkuteknologian ansiosta Dolphinin toimintamatka sähköllä pitkä:

  • Toimintasäde 427 km (WLTP yhdistetty)
  • 6 vuoden tai 150 000 km auton takuu ja 8 vuoden tai 200 000 km akkutakuu
  • Hinta alk. 34 990 € tai 249 €/kk
  • Vapaa autoetu 450 €/kk ja käyttöetu 375 €/kk.

Älykkäät turvallisuusjärjestelmät

Turvallisuus on etusijalla BYD Dolphinissa. Dolphin on varustettu uusimmilla turvallisuusjärjestelmillä, jotka suojaavat sekä kuljettajaa että matkustajia. Innovatiivisen teknologiansa ja vankan suunnittelunsa ansiosta Dolphin on suunniteltu täyttämään korkeimmat turvallisuusstandardit.

Dolphinin varustelu sisältää mm. automaattisen hätäjarrutuksen, kaista-avustimen, katvealueen tunnistimen, 360º kameran sekä risteävän liikenteen jarrutustoiminnon peruutettaessa. Nämä varusteet ja järjestelmät ovat vain muutamia esimerkkejä Dolphinin kattavan innovatiivisesta turvallisuusvarustelusta.

Muotoilun inspiraatiota merestä

Dolphinin muotoilu on helposti lähestyttävä ja futuristinen. Auton ulkomuotoa hallitsevat pyöristetty profiili ja hyppäävän delfiinin siroja linjoja muistuttava sivusiluetti.

Virtaviivainen muotokieli

Sekä etuosassa että takaikkunan ympärillä näkyvät delfiinin eviä mukailevat linjat.

Terävä ja ilmeikäs

Terävien ja ilmeikkäiden sivulinjojen ansiosta muotoilu on sopusoinnussa auton ketterien ajo-ominaisuuksien kanssa.

Aaltomaiset LED-takavalot

Tunnusomaisen aaltomainen LED-takavalojen muotoilu antaa Dolphinin takaosalle tasapainoisen ilmeen.

Sisätilat

Älä anna tämän koon pettää – Dolphin on tilavampi kuin uskotkaan. Futuristinen keskikonsoli luo modernin ajoympäristön, jonka viimeistelevät upeat  yksityiskohdat.

Langaton älypuhelimen lataus

Moderni ääniohjaus

Apple CarPlay

12,6" kosketusnäyttö

Hallitse Dolphinin toimintoja kätevasti kojelaudan 12,6″ kosketusnäytön avulla.

Paljon tilaa

Tavaratilan tilavuus on 430 litraa. Takaistuimet alas käännettynä tilaa on jopa 1310 litraa. Takaistuimet voidaan kaantaa 60:40 jaolla.

Integroidut urheiluistuimet

Integroidut urheiluistuimet tarjoavat erinomaisen mukavuuden pitkilla matkoilla. Istuimet on valmistettu kestävästä vegaanisesta nahasta. Niissä on 6-suuntainen säätö kuljettajalle ja 4-suuntainen säätö etumatkustajalle.

Toimintamatka sähköllä

Dolphinin toimintamatka sähköllä on 427 km (WLTP yhdistetty).

Akku ja lataus

Dolphin on varustettu 60 kWh BYD Blade -akulla. Akku latautuu pikalaturilla 30-80 % varaustasoon vain 29 minuutissa. Lisäksi Dolphin on varustettu V2L-lataustoiminnolla, jonka ansiosta auton akulla voi ladata tai käyttää ulkoisia sähkölaitteita.

Kaksi varusteversiota - Comfort ja Design

Dolphin Comfort

Dolphin Comfort

Comfort on saatavana yksivärisellä ulkovärillä ja vaalealla sisäverhoilulla.

Dolphin Design

Dolphin Design

Design on saatavana kaksivärisellä ulkovärillä ja tummalla sisäverhoilulla. Lisäksi saatavana on sähkötoiminen panorama-lasikatto.

E-PLATFORM 3.0 -alusta

Kompakti sähköauto BYD Dolphin on varustettu BYD:n upouudella e-platform 3.0 -alustalla. Tämä uusi ja innovatiivinen alustarakenne tekee BYD:n sähköautoista entistä älykkäämpiä, takaa pidemmän toimintamatkan ja tarjoaa ensiluokkaisen turvallisuuden.

Blade-akkuteknologia

BYD on ollut akkuteknologian kehityksen edelläkävijä jo yli 27 vuoden ajan. Dolphin toimitetaan BYD:n innovatiivisella Blade-akulla, jota pidetään yhtenä alan turvallisimmista sähköautojen akuista. Lisäksi optimaalisen ”lehtimäisen” Blade-rakenteensa ansiosta akkuyksikön tilankäyttö lisääntyy yli 50 % verrattuna perinteisiin litiumrautafosfaattiakkuihin taaten pidemmän akun elinkaaren ja paremman toimintamatkan sähköllä.

Ota yhteyttä

Kiinnostaako BYD Dolphinin osto? Onko sinulla vaihtoauto? Pyydä tarjous!