BYD Atto3 ja Dolphin: 0,99% + kulut!

Katso tiedot!

BYD Atto3 – tehokas sähkö-SUV uudella alustalla!

BYD Atto3 on nyt Tampereella! Maailmalla suurta suosiota saanut ja Ruotsissa täyssähköautojen ensirekisteröintien kärkeen (07/2023) noussut Atto3 on kompakti ja tehokas sähkö-SUV laadukkaalla viimeistelyllä sekä modernin tyylikkäällä muotoilulla.

Uusi Atto3 on myös BYD:n ensimmäinen sähköauto, joka on rakennettu yhtiön täysin uudelle e-Platform 3.0 -alustalle, joka on suunniteltu erityisesti suorituskykyisille sähköajoneuvoille.

  • Hinta alk. 38 690 € tai 289€/kk
  • Nyt: korkotarjous: 0,99% + kulut!
  • Vapaa autoetu 500 €/kk
  • Käyttöetu 425 €/kk

Vaikutu voimasta

Oletko valmis vaikuttumaan voimasta? Uuden Atto3:n 60 kWh Blade-akku mahdollistaa kiihtyvyyden 0-100 km/h vain 7,3 sekunnissa.

0-100 km/h

7,3 sekuntia

Blade-akku

60 kWh

Toimintamatka (WLTP)

420-565 km

Sisätilat

Uusi BYD Atto3 omaa urheilullisen ja tyylikkään sisätilojen muotoilun, joka tarjoaa ainutlaatuista harmoniaa ja mukavuutta. Istuimet ovat verhoiltu vegaanisella nahkalla, ja ne on varustettu kuuteen suuntaan säädettävällä kuljettajan istuimella ja neljään suuntaan säädettävällä etumatkustajan istuimella.

Suuri panoraamalasikatto tuo runsaasti luonnonvaloa matkustamoon. Lisäksi eri sävyihin säädettävät LED-tunnelmavalot luovat hämärässä miellyttävän harmonisen valaistuksen koko matkustamoon.

Modernia mukavuutta

Valmistaudu mukavalle matkalle.

Langaton älypuhelimen lataus

Panoraama lasikatto

Monitoimi ohjauspyörä

Panoraamalasikatto

Suuri panoraamalasikatto tuo luonnonvaloa koko matkustamoon.

Suuri tavaratila

Suureen 440 litran tavaratilaan mahtuvat kaikki tarvitsemasi matkatavarat.

Tunnelmavalaistus

Valitse oma tunnelmavalaistuksen värisi.

Langaton älypuhelimen lataus

Aseta älypuhelimesi keskikonsolin latausalustalle ja se latautuu langattomasti.

Takuu

BYD Atto3:n auton takuu on 6 vuotta tai 150 000 km ja akun takuu 8 vuotta tai 200 000 km.

Blade-akkuteknologia

BYD on ollut akkuteollisuuden edelläkävijä jo yli 26 vuoden ajan. Uusi ja innovatiivinen Blade-akku vie akkuteknologian uuteen aikakauteen ja mahdollistaa täysin uuden turvallisuustason sekä suorituskyvyn sähköautoille.

Akkuteknologia

Blade

Akun kapasiteetti

60 kWh

Pikalataus

CCS

Akku ja lataus

Akun kapasiteetti on 60 kWh ja pystyy ottamaan vastaan 11 kW vaihtovirtalatausta (AC) ja 80 kW tasavirtalatausta (DC). BYD Atto3 voidaan ladata DC-latauksella 30 % varaustasosta 80 % varaustasoon vain 29 minuutissa.

Toimintamatka sähköllä

BYD Atto3:n toimintamatka sähköllä on 420-565 km* (WLTP yhdistetty/kaupunki). Atto3:n pitkä toimintamatka tekeekin siitä sopivan sähköauton sekä kaupunkiin että maaseudulle.

*Auton toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus.

Turvallisuus

BYD ottaa sinun ja läheistesi turvallisuuden vakavasti. Uuden BYD Atto3:n vakiovarusteisiin sisältyy pitkä lista aktiivisen ja passiivisen turvallisuuden varusteita ja järjestelmiä, jotka tekevät matkastasi huolettoman. Uusi Atto3 on esimerkiksi varustettu seitsemällä (7) turvatyynyllä ja kolmella (3) ISOFIX-pisteellä.

Uusi sähköauto BYD Atto3 sisältää monia turvajärjestelmiä, kuten mukautuvan vakionopeussäätimen, katvealueen valvonnan ja varoittimen, kaistanvaihtovaroittimen, 360 asteen peruutuskameran, etutörmäysvaroittimen, pysäköintitutkat edessä ja takana sekä liikennemerkkien tunnistuksen.

Värit

Surfing Blue
Surfing Blue
Climbing Grey
Climbing Grey
Parkour Red
Parkour Red
Skiing White
Skiing White

Ota yhteyttä

Kiinnostaako BYD Atto3:n osto? Onko sinulla vaihtoauto? Pyydä tarjous!